fredag 1 januari 2010

"Vad har vi gett oss in pa"

Stockholm Marathon.
Cykling till Vasteras.
48 timmar pa en ode o.
Nudda Fredrik Reinfeldt.

Dessa fyra aktiviteter ar vad de fyra vannerna kommer agna sig at det kommande aret.

Ingen av oss har nagonsin tidigare tagit nyarsloften for ett seriost foretagande, sa vi ville i ar andra pa detta. Vi diskuterade fram och tillbaka for att komma fram till ett satt att satta planerna i verket och enades sedan om en utlottning av gemensamt bestamda uppdrag.

Lottningen agde rum under nyarsnatten.
Har ar resultatet:

Erik, allas var soldat och mysmumrik, ska stalla upp i det 4,2 mil langa Stockholm Marathon. (Forutsatt att biljett star att finna).

Daniel, vikingen, ska fa sina overlevnadskunskaper satta pa prov da han under tva dygn ska overleva pa en ode skargardso. Utan mat och utan sallskap.

Anders, det fysiska underverket, ska cykla till Vasteras och tillbaka. Han ska fotografera sig med 30 personer pa vagen och halla en forelasning om stadens utveckling de senaste 200 aren.

Jimmy, mannen med talibanskagget, ska genomfora en nudd pa sveriges statsminister under aret. Det ska utforas till varje pris..

Att misslyckas med uppdragen ar otankbart och straffbelagt. Det har vi skakat innerligt pa..


/Vannerna

2 kommentarer:

  1. Hahahaha för bra! Bästa jag hört någonsin

    SvaraRadera
  2. Det är inte klokt vad dessa nyårsnätter kan ge spår i form av löften medmera....:-) puss å kram å GOTT NYTT ÅR till goa er!!! Lisa

    SvaraRadera