tisdag 2 februari 2010

Tid i Brisbane

Var sista tid i Australien spenderades i storstaden Brisbane. Dar kunde vi ta det lugnt och gora klart med alla forberedelser infor nasta kontinent. Var van Liz som vi rest med sedan tiden i Nya Zeeland har nu kastat ankare i Brisbane och ska jobba en tid for att tjana ihop en ny resekassa. Manga glassar och cappucino pa Queen street, Brisbane stora gagata, har utgjort dagarnas aktiviteter.




Var nya van Rich och Liz poserar

Story Bridge upplyst nattetid
Liz och Jimmy letar efter mat

Hittade nagonting tillslut

Stadens Kasino ar vackert upplyst

Mycket tid gick alltsa at att planera var fortsatta resa da den avslutande rutten for varan del inte var helt faststalld. Vi kom foljaktligen fram till detta:
Vi borjar tillsammans i Bangkok och reser sedan till de norra delarna av Thailand for att senare ta oss in i norra Laos. Har skiljs vi at och Erik kommer ni kunna folja pa hans resa genom Vietnam, Kambodja, Kina for sedan ta sig med den mycket populara transmongoliska jarnvagen genom Mongoliet och Ryssland. Han raknar med att vara hemma 13e maj.

Jimmy kommer att resa genom Laos in i Kambodja och sedan ta sig tillbaka till Thailands sodra delar. Hemkomst beraknas vara i slutet pa mars.


/Jimmy och Erik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar