fredag 6 november 2009

Fredagskvall

Sa har vi da betat av annu en etapp av var resa. Tiden gar otroligt snabbt och det ar manga intryck att smalta. Till exempel de av alla personer vi traffar ute pa hostel och dylikt. Bara har i Rio sa har vi traffat foljande profiler:

Sam - En fransk helskaggsbonde som satsar pa att bli sjalvforsorjande. Han vill brygga sin egen ol och anvanda tomburkar som armering i sitt nya betonghus. Han har nyligen slaktat tre av sina tio lamm som strovat pa hans gard och ska nu anvanda kottet i sitt yrke som fransk kock.

Chris - En 60-arig man fran England som bor granne med Robert Plant. Han kommer ofta till Rio for att besoka en av sina tre flickvanner och roka brajj som han inhandlar i favelan. "It's cheaper that way".

Flavio - En italiensk helkroppstatuerad knegare som pendlar mellan Italien och "some warm country" pa halvarsbasis. Han jobbar pa pram da han befinner sig i hemlandet och tar sedan tillflykt till varmare ort.

Gordon "Dimension Man" - Sydafrikan som har en mycket saregen livsaskadning. Han menar att varlden ar uppbyggd av 15 dimensioner som styrs av fallna anglar som dag efter dag stjal av var livsenergi. Dimensionerna sammanlankas av Stargates och diverse andra portaler som inte helt ovantat ar osynliga och finns pa okand ort.



Vi ar mycket nojda med vistelsen har da vi kanner att vi inte bara gjort utflykter av det mer turistiga slaget utan aven fatt en bild av den karaktaristiska livsstilen som fargar Brasilien, dar bad, fotboll och samba ar huvudingredienserna.
Denna vecka har sannerligen gett oss alla mersmak att komma tillbaka.
Imorgon forsatts vi aterigen pa resande fot, denna gang med Peru som destination.


/Vannerna

2 kommentarer:

  1. Visst är Rio en häftig och speciell stad! Vi ser nu fram emot nya resmål och äventyr. Häftigt att följa er på resan tycker vi och som synes många med oss. Håll igång! Kramar från Göran o Mona.

    SvaraRadera
  2. TJING!!!Härligt att ni är så nöjda med allt vad ni upplevt... blir säkert lika kanon på resten av färden!! coola kompisar ni träffat...:-)
    Hadet bäst så ser jag framemot Peru jag me!!
    Stora kramen å pussen!!! Lisa

    SvaraRadera