måndag 30 november 2009

Korgboll



Vi kom till Los Angeles val medvetna om att vi inte skulle kunna uppleva manga av de saker som lockar pa onskat satt da vi, vart otroligt mogna satt till trots, inte besitter aldern for att fa hyra bil i USA. Darfor hade vi i forvag sett till att planera dagarnas nojen i enlighet med var formaga att transportera oss runtom i staden.

Ett av dessa nojen grundades pa fyra, pa forhand inforskaffade, biljetter till tisdagskvallens basketmatch i Staples Center mellan LA Lakers och NY Knicks. Efter en dags utforskande av staden utan centrum begav vi oss glada i hagen ner i LA's charmanta tunnelbaneinrattning.
Vi tar kontakt med Bob (personen inom arenaforetaget AEG som ordnat med biljetterna) och blir, val i arenans innandome, eskorterade till vara platser for kvallen.

Omfattningen och betydelsen av evenemanget som kulturellt inslag i amerikanernas vardag ar mycket pataglig och begreppet "USA" genomsyrade hela kringarrangemanget (publikhetsande jinglar och stora jippon). Matchen gjorde oss inte besvikna och trots att NY Knicks for tillfallet ligger valdigt lagt placerat sa kandes ett mote mellan ost- och vastkustens storsta lag stort i sig.



/Vannerna

3 kommentarer:

  1. Vill bara upplysa den av er som kallat världens förnämsta sport för korgboll ligger jä..... surt till vid hemkomsten,ha ha! Ha det gott och sköt om er/Göran o Mona.

    SvaraRadera
  2. tack för uppfylld önskan bror!

    SvaraRadera
  3. Nice tröja Daniel. Fick du skriva många autografer?

    SvaraRadera