måndag 19 oktober 2009

Ett bra beslut

Nar vi slingrandes langs vackra bergsvagar foljer med i Thunderfurys mjuka vandningar passerar vi titt som tatt rent av magnifika sma oupptackta smultronstallen som bara vantar pa att bli utforskade. Ett av dessa stallen utgjordes av en helt fantastiskt vacker strand som bredde ut sig i en dal mellan tva statliga berg.

Vi har bade last och hort om samt blivit starkt avradda fran att agna oss at badliknande aktiviteter pa dessa obevakade strander da vattnet ofta innehaller allt fran hajar till sylvassa stenar. Men som alla vet sa smakar forbjuden frukt allra godast och vi, Daniel och Anders (Jimmy och Erik ater inte frukt), var en dag omattligt sugna pa ett kunskapsapple som hade fatt bade Adams och Evas mage att kurra. Vi bestamde oss darfor att forse vara trasmakande stjartar med suktande badbyxor och bege oss ner mot vattnet for ett svalkande dopp.


Som gradde pa moset praglades vattnet denna dag av fyra meter hoga vagor som tagit sats anda fran sydpolen och nu slungades in mot land. Vi stalsatte oss och vadade ut i denna dodens oas och slangde oss handlost in i havets kaft. Blodet i tinningarna dunkade i takt med temat fran Hajen 1 da vi slungades runt bland skum och sandigt vatten. Cirka 20 kallsupar senare bestamde sig Poseidon (Daniel) och hans lakej (Anders) for att stiga ur detta element som hanterats med bade bravur och elegans for att fortsatta sitt jordeliv i Thunderfurys valkomnande famn.



Frusna halsningar och blota kramar!

/ Poseidon med Lakej

3 kommentarer:

  1. Blir jag förvånad? Nä inte ett dugg!
    Göran

    SvaraRadera
  2. Garden route är riktigt häftig, missa inte heller pingvinerna men det har ni säkert redan koll på.
    Hare svinfint!!

    SvaraRadera
  3. POSEIDON!!!! Hi hi... ni e för goa!!!! puss puss

    SvaraRadera